Online temetésközvetítés

Több ok is lehet arra, hogy ha valaki nem tud  elmenni a szertartásra, de fontos számára, hogy elbúcsúzhasson barátjától, rokonától. Ez lehet a távolság, egészségügyi probléma, vagy csak maga az időpont. Ilyenkor segít a technika. Szolgáltatásommal megoldható, hogy ha nem is tud ott lenni személyesen, de egy kicsit közelebb érezze magát ezzel a lehetőséggel és ne csak fotón, vagy egy később megnézhető felvett videóanyagon láthassa távolabbi hozzátartozójának Utolsó Útját.

Vállalkozásom több tucat megrendelést teljesített már a világ sok tájáról. Figyelemmel kísérték a szertartás már Kanadából, az USA-ból, Ausztráliából ás Európa számos országából.

 

A közvetítés megszakítás nélkül, a meglévő technikai illetve egyéb feltételek meglétével. Kapcsolódási hiba esetén szinte azonnal átváltok videofelvételre, mely az erre a célra létrehozott alkalmazáson keresztül visszanézhető. 

A közvetítésre létre hozott csoport zárt, csak meghívással lehet bejutni, így kérés esetén a szertartás CSAK az engedélyezett személyek kísérhetik végig.

Hívjon bizalommal, a +36 20 456 8680-as telefonszámon

.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .